2013. augusztus 15., csütörtök

Riszti

Sok minden történt velem is, melyek előremutató dolgok, viszont fotózásokat nagyon nem tudtam vállalni és a blogot is kicsit elhanyagoltam. Nagy bánatomra egyik kedvenc családi sorozatomat nem hozhatom nyilvánosságra, de az utóbbi időben azért álltak páran a kamerám előtt és fognak is, szóval nem marad a blog képek nélkül.:)

A most következő kisfiú valósággal elvarázsolt. A korábban látott képek alapján elképzelni sem tudtam, hogy ennyire közvetlen, érdeklődő és édes gyerek.:)
Akkor először volt kint a füvön, egyik képen látszik is, hogy elsőre annyira nem jött be neki, ahogy a fűszálak csikizték mindenütt.:))
A csinos és sportos anyuka is modellt állt, róla is válogattam be pár képet.

Kata még a legutolsó játékomban bukkant fel, és a képek elkészülte és publikálása között több idő telt el, mint szokott, de most mutatom Nektek Arisztid és családja képeit.:)

Fogadjátok szeretettel Risztiék képeit!1 megjegyzés:

dercy lyne írta...

Sziasztok. Imádni fogom, hogy bizonyságot teszek veled. Néhány hónappal ezelőtt az emberem egy másik hölgyért hagyott el engem. Nagyon szeretem őt, és én csak öngyilkosságra gondoltam. Többféleképpen próbáltam, de egyik sem működött. Úgy döntöttem, hogy online olvastam és olvastam a varázslatokról és a varázslatokról. Próbáltam, sok pénzt vesztettem, de ugyanaz az eredmény. Majdnem feladtam, amíg egy olyan varázslóval találkoztam, amely meggyőzött a sikerről, és elolvastam az emberek hozzászólásait az ő honlapján. Szkeptikus voltam, amikor kapcsolatba léptem vele, mert sok pénzt vesztettem el. Két hetes varázslás közben az emberem hazatért hozzám ... Most az emberem nagyon tanult és jobban szeret. Most 2 hónapos vagyok, és örülök, hogy visszatértem az életembe. Azt tanácsolnám, hogy vegye fel a kapcsolatot ezzel a hatalmas varázslógondlóval, aki második esélyt adott nekem a boldogságra és a szerelemre, próbáltam néhány varázslatot, és egyik sem működött. Ha valaki segít visszahozni a szeretetét, és elvezeti Önt az életmegoldások keresésében, az ő. Vegye fel közvetlenül a -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com e-mail címet ...... Whatsapp-ot is felhívhatja a +2349083639501 telefonszámra. Áldottnak lenni.

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...