2013. július 18., csütörtök

Félix

A most következő sorozat különleges a maga nemében - tudom, már megint...:)

Nem csak azért, mert Almával az első szó után megvolt köztünk az összhang, hanem azért is, mert bátran jelenthetem ki: igazi barátság szövődött köztünk. Arról nem is beszélve, hogy a szerencsének nem kis szerepe volt abban, hogy ez a fotózás általam valósulhatott meg.

A fotókat elnézve láthatjátok, hogy ritka sorozat jön, már ami a helyszínt illeti. Gondolok itt arra, hogy kérésükre stúdióba vonultunk. Gyakran nem vállalkoztam ilyesmire korábban, mert azt gondoltam, hogy ez az a műfaj, ami nekem "nem menne". Nem a technikai oldala miatt (nem ledegradálva a stúdióban dolgozó fotósokat), hanem a sterilség miatt, amitől bevallom világ életemben tartottam.

Aztán persze revideáltam nézeteimet, mert itt tényleg "csak" a pillanat megragadására kellett koncentrálni. Teljesen mindegy, hogy odakint esik vagy fúj, itt minden körülmény adott és alakítható. Tényleg csak arra kell összpontosítani, hogy jókor nyomjam le a gombot.

Nagyon élveztem a fotózást, úgy érzem az elkészült képek teljes mértékben Róluk szólnak. Tökéletesen visszaadják a hangulatot és a nem mindennapi egyéniségüket. Arról nem is beszélve, hogy a fotózásra teljes értékű családtagnak számító kutyusuk, Moira is velünk tarthatott.:)

Aztán egy hajnalon jött a hír, hogy Almáék kisfia megszületett. 
Azóta nem rég az immár 2 hónapos Félixet is megcsodálhattam, amellett, hogy egy szuper estét tölthettem velük.:)
Naná, hogy nem mentem gép nélkül. Sajnos hamar beesteledett, de persze ez semmit nem jelent, hiszen biztos, hogy Félixről még láthattok majd "hagyományosabb" babasorozatot is itt a blogon és/vagy a Facebook oldalamon.

Ezúton és ismét és megunhatatlanul köszönöm a figyelmeteket és azt, hogy a nem régiben lezárult elég mozgalmas és változásokkal teli időszak miatti kisebb visszavonultságom ellenére ennyien követtek, kerestek! Ígérem, szép fotókkal hálálom meg mindezt a jövőben is.:)

Félixnek ezúton is hosszú, boldogságban leélt életet kívánok. Azt hiszem ilyen szülőkkel nem lesz nehéz dolga.:)
Almának pedig külön is köszönök úgy cakumpak MINDENT!;) <3
2 megjegyzés:

Flögi írta...

Nagyon szép képek és nagyon helyes kis család.

dercy lyne írta...

A nevem Darci Lyne. Életem nagyon boldog napja annak a segítségnek köszönhetően, amelyet Dr. .nosakhare adott nekem, hogy segítsen az ex-férjem felépítésében a szeretet és varázslat varázslatával. 6 éve házas voltam, és annyira szörnyű volt, mert a férjem tényleg csalott és válást keresett, de amikor találkoztam Dr..nosakhare e-maillel az interneten arról, hogy miként segített sok embernek visszakapni és segíteni rögzítse a kapcsolatot, és boldoggá tegye az embereket. Elmagyaráztam a helyzetem, majd kérdeztem a segítségét, de a legnagyobb meglepetésemre azt mondta, hogy segít nekem az ügyemben, és hogy most ünnepelek, mert a férjem teljesen megváltozott jobbra. Mindig az én oldalamon akar lenni, és jelenlétem nélkül semmit sem tud tenni. Nagyon élvezem a házasságomat, milyen nagy ünnep. Folytatom a bizonyságomat az interneten, mert Dr..nosakhare igazi varázsló. KELL SEGÍTSÉG? KAPCSOLATBA LÉPNI
  -E-mail- blackmagicsolutions95@gmail.com
felveheti őt a Whats-app alkalmazással is: +2349083639501
Ő az egyetlen válasz a problémájára, és boldoggá teszi a kapcsolatot. És tökéletes a kapcsolatokban is.
azt akarja, hogy az ex vissza?
Szeretne egy szerelmi varázslatot egy új szerető számára?
Gyerekek nélküli problémamegoldás?
Pénzügyi problémamegoldás?
Gyenge erekció és gyors magömlés?
megoldás a betegségekre és a test betegségeire
Minden típusú problémamegoldás az asztrológiával?
Válás probléma megoldása?

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...