2013. február 21., csütörtök

Alicante

Különleges helyszínen készült sori jön. Nyáron barátnőnknél, Andinál jártunk tesómmal és azt hiszem nem kell részleteznem, hogy egy igazi, minden görcstől mentes - nem szeretem ezt a kifejezést annyira, de - csajos spanyolországi nyaralást tudhatunk magunk mögött.

Természetesen nem utaztam a gépem nélkül és hazajönni sem szerettem volna úgy, hogy legalább egy mini fotózást ne csaptunk volna, szóval Andira bízva magunkat felkerestünk egy csöndesebb, de annál érdekesebb sziklás tengerparti részt. A helyszín ellenére nem kimondottan a környezet kapta a főszerepet, csak néhány képen látszik, hogy a képek most kivételesen nem a Margitszigeten készültek. :) 

Örültem, hogy végre szépséges tesómról is készülhetett pár olyan kép, amit már rég elképzeltem és Andi is szuper modellnek bizonyult a hatalmas és tényleg ennyire kék szemeivel, amellett, hogy elég jól is szórakoztunk.:)

Két képen én is feltűnök, amelyek közül az egyiket tesómnak köszönhetem, aki irtó ügyesen és türelmesen kattogtatott. Ezúton is köszi, Zsé a képeket!:))

A rizsából most elég, a képek azt hiszem magukért beszélnek majd.

 

4 megjegyzés:

juice írta...

Ti aztán két tojás vagytok tesóddal, be tudnátok csapni ha a hajszínetek egyezne :)
Szép kis anyag lett!

Dorotheaphoto írta...

Heh,e es a hangjat meg nem is hallottad:) Amugy minjet mindig meglep, ha vki ezt mondja, pedig szoktak:) Koszi, Gabi:)

Bacu írta...

Gyönyörű portrék!

Dorotheaphoto írta...

Nagyon örülök, hogy tetszenek! Köszi, hogy írtál! :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...