2012. november 25., vasárnap

Zsike és Botond esküvője

Az előző bejegyzés óta egy hónap is eltelt, de mégis úgy érzem, hogy csak úgy peregnek a napok, hogy közeledik az ünnep. Mintha folyna el az idő, sokszor nem tudom hova kapjak, de azért igyekszem nem abbahagyni a frissítéseket hosszabb időre. Szóval most jön is egy nyári esküvői sorozat, melyet jegyes fotózás is megelőzött. Ennek képeit ebben a bejegyzésben már láthattátok.
A képek ismét a gyönyörű Domony-völgyben készültek. Hihetetlen laza és aranyos párral volt dolgom, akiket nagyon megkedveltem a fotózások során. Az esküvő hamisítatlan falusi lagzi volt. Nem csak, mert a pár aktív néptáncos, hanem, mert tiszteletben tartják az egyéb hagyományokat is. Ide tartozik a lánykikérés, vagy az a helyi szokás, melynek része a feldíszített fenyőfa is, amelyről az édességeket a pár osztotta szét a vacsora során a lagzin résztvevő gyerekek között.
Számomra a nap legkülönlegesebb élménye mégis az a spontán körtánc volt, ami a templomi szertartást követte. Hihetetlen élmény volt mind ott lenni, mind pedig megörökíteni.

Tehát jöjjenek a kedvenceim a négyszáz szerkesztett képnél is többől álló sorozatból!

Zsike, Boti, nagyon sok boldogságot Nektek ismét!:)5 megjegyzés:

Flögi írta...

Kedves Dorothea, iszonyú jók a képek!! Főleg a búzaföldesek jönnek be nekem. Imádom a fotóidat és jó ideje követem már a blogod, minden képet többször is megnézek. Téged szerettelek volna esküvői fotósomnak (ezt már régen el is döntöttem), de ez nem lesz lehetséges, mert az álmunk az, hogy egy trópusi szigeten házasodunk, nem felkapott helyen, inkább ismeretlenen, ahol még a családunk sem lesz ott...fogalmam sincs, honnan szedek majd a "bennszülöttek" közül egy fotóst :-) Kár. Jajj, a búzaföldes fotók nézegetését nem bírom abbahagyni, annyira jók!!! üdv Viszont egyszer talán lehet rendezni egy fotózást esküvő nélkül is, csak úgy...:-)

Dorotheaphoto írta...

De jó, köszi! :) Már volt rá példa, hogy esküvő után 2 évvel fotóztam a párt, ők történetesen japánok voltak, ez a bejegyzés szól róluk (http://blog.dorotheaphoto.hu/2010/12/novemberi-napsutes.html):)
Amúgy meg akármikor megkereshettek akár jegyes fotózásra is, akkor is megoldhatók hasonló képek és még a ruha miatt sem kell aggódni;) Még egyszer nagyon köszi a szavaidat, el sem hiszed mennyi energiát tudnak adni a mostani elég zúzós időszakban! Nagyon sok boldogságot Nektek és majd szép esküvőt!:)

Flögi írta...

Szia Dorothea, köszi, a mi esküvőnk egy kicsit különc lesz, nem a szoksos, eleve a fehér ruha vagy öltöny nekem nagyon nem jön be, mi valahogy természetközelibbnek szeretnénk, minden cicoma nélkül...emlékszem még arra az ázsiai párra...üdv

Zsike írta...

Hát én sem bírom abbahagyni a fotóink nézegetését :)Annyira jó nap volt és nagyon élveztük a fotózást is. Örülünk, hogy megismerhettünk, te is laza vagy.... :) és persze kedves!
Köszönjük a jókívánságokat! puszi

Dorotheaphoto írta...

Köszi Zsike! Szívesen!:)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...