2012. május 28., hétfő

Zsike és Boti jegyes fotói

Közelgő esküvőjük előtt tartottunk egy jegyes fotózást is a megálmodott helyszíneken. Nagyon jól tettük, ugyanis most már teljesen biztosak vagyunk a helyválasztás tökéletességében. Hozzájuk mindenképpen ilyen környezetet képzeltem el és nagyon boldog voltam, hogy ők is hasonlóra gondoltak. Persze bokeh-panorámákat most is készítettem.:)

A fotózás és egyben kirándulás után még isteni eredeti kemencében sült kenyérlángossal is megvendégeltek bennünket. Szuper nap volt, ezúton is köszi Nektek! :)

Sok szeretettel osztok meg néhány képet a sorozatból, 1-2 hónapon belül az esküvői képeikkel jelentkezem, ami szintén nem mindennapinak ígérkezik a gyönyörű Domonyvölgyben.:)

Szép csonka hetet kívánok mindenkinek!


3 megjegyzés:

Melinda írta...

Nagyon gyönyörűen a képek :) Zsikéék ismerőseim és szerintem végtelenül jól sikerült képeket készítettetek és abszolút őket tükrözi a hangulat is :) Természetes, szeretettel teli és vidám, ám mégis meghitt hangulatú képek ezek :) Gratulálok!!!!!!

Dorotheaphoto írta...

Nagyon könnyű volt velük, mert akik természetesek azok a kamera előtt is azok maradnak. Az egyéniségükről nem is beszélve:)
Köszönöm, hogy írtál, az ilyen kommentek szebbé teszik a napom!:)

Dorotheaphoto írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...