2012. május 20., vasárnap

A három grácia

Az utóbbi idők egyik legvidámabb fotózásának eredménye következik. Ha belegondolok, ehhez minden adott volt: jókedv, csinos, élettel teli csajok, barátság, szép idő, klassz helyszín.:)

A főkolompos Anikó úgy gondolta, hogy barátnőit, majdnem egy időre eső szülinapjuk alkalmából egy közös fotózással lepi meg, hogy végre készüljenek róluk közös képek ebben a felállásban.
Persze nem csak úgy belecsaptak a közepébe, hanem megadták a módját, mert mindehhez profi smink és haj is dukált.:) A teljesen egyénre szabott sminkeket Fehérváry Gyöngyi, a hajakat pedig Pálfi István készítette.

A lányok nagyon élvezték a fotózást, ahogy én is és irtó gyorsan feloldódtak és adták természetes önmagukat. Úgy érzem a képeken átjön az őket összetartó kötelék és a nyíltságuk. 
Nagyon sokat nevettünk, vicces délután volt. 
Még sok-sok ilyet! Szóval lányok, bátran jelentkezzetek akár egyénileg, akár csoportosan!:)

Egy szó, mint száz. remélem, hogy a képek a Ti arcotokra is mosolyt csalnak majd, én nem tudom úgy végignézni őket, hogy ne görbülne felfelé a szám.:)5 megjegyzés:

arth írta...

Gyonyoru sorozat. Milyen lencseket hasznaltal? Grat!!!

Dorotheaphoto írta...

Szinte végig a Pentax FA 50/1.4, de előkerült a Pentax DA 35/2.4 is. :)

Penty írta...

Gratula a képekhez! Nagyon jól kijön a képeken a három lány szoros barátsága. A képekről nekem az jön le, hogy már ovis koruk óta ismerhetik egymást...

Tudjukki írta...

A néhai 35-ösöm?:)
Jó helyre került, szép dolgokat hozol ki belőle!

Dorotheaphoto írta...

Bizony, itt ő is komoly szerepet kapott és ismét csak megerősítette a jó döntésemet a beszerzését illetően. Megbízható, szépek a színei és nagyon kényelmes az átfogása, ami szinte univerzális felhasználást tesz leehtővé.:)
Örülök, hogy Te is így látod, tényleg jó dolga van nálam, mindig velem van. Köszi a megjegyzést!:)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...