2012. május 31., csütörtök

Claire és Neal

  Claire és Neal képei következnek. Ezt a helyes ír párt még tavasszal fotóztam, de a blogra csak most kerülnek fel. Végre kezdem utolérni magam, ami a feltöltést és feldolgozást illeti, így végre van alkalmam a blogot esküvői képekkel is frissíteni.:)

A Bazilikában idén az első esküvő volt az övék, a szertartás napján egy kicsit borongós időt fogtunk ki, de a fotózás idejére azért szép fényekben is volt részünk. Az elmaradhatatlan bokeh-panót most beltérben készítettem el. A pár csak a Bazilikában találkozhatott egymással, így külön-külön kaptam őket a hotelben lencsevégre.

Claire és Neal hozzáállása nagyon tetszett, roppant kedves embereket ismertem meg a személyükben, akik abszolút nem idegeskedték túl az egészet annak ellenére sem, hogy az egész az otthonuktól távol zajlott.

Fogadjátok hát szeretettel idei első esküvői képeimet, melyeket hamarosan szép sorjában követnek a többiek.:)


































2 megjegyzés:

Penty írta...

Szép képek! A bokeh-panoráma nagyon ütős megint! Kár, hogy az exif ki van írtva mindegyik képből, így nem látszik, hogy melyik kép milyen obival készült, bár sejteni azért lehet.

Dorotheaphoto írta...

Köszi!
Sosem irtom ki az exifet a képeimből, a LR-ból is úgy exportálom, hogy minden bennemaradjon... aminél nincs obi és f érték az a Samyang 85/1.4-es lehet és 1.4-1.8-on lőhettem ha bokeh-panóról van szó.

Dóri

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...