2012. március 2., péntek

Első ajándék fotózásom nyertese: Zsófi :)

Amint láthattátok a bloggal kapcsolatban volt az utóbbi időben pár újdonság. Megjelentem a Facebook-on is Dorotheaphoto néven, melynek beindulásakor kisorsoltam a lelkes tagok között két fotózást. Ebből az első megvalósult babafotózás eredményét mutatom most meg nektek.
A második fotózás egy jegyes sorozat lesz szép sminkkel, remélhetőleg a szép tavaszban odakint!:)

Amint elérem az 500 követőt, ismét fogok ilyesmit hirdetni, mert nagyon élveztem az új arcokkal való megismerkedést és azért bevallom örömet okozni sem utolsó. Szóval csatlakozzatok és bátran osszátok meg a blogom Facebook oldalát!:)

A most következő képek főszereplője a héten lett 15 hónapos és minden túlzás nélkül kijelenthetem, hogy ez a csodakék szemű lány hiperaktív és odavan a technikai cuccokért, főleg azok gombjaiért. Néhány képet megmutattam neki és azonnal nyúlt is a gombok felé a gépemen.
Persze a bűvös buborékgépem ismét bizonyított és Zsófi erejéből a meglepettségtől csak az ámulatra futotta, aminek én nagyon örültem, mert nem izgett-mozgott, hanem csak nézegetett, én pedig nagyon édes képeket tudtam készíteni minderről. A bubifújó mellett a tükör tudta még igazán lekötni, ahol megmutatta, hogy egy igazi csajszival volt dolgom.:)
Az egyik képen a jövő nemzedékének fotósát is megcsodálhatjátok, aki valami hihetetlen műgonddal ellenőrzi vissza az "elkészült" képét, az nem véletlenül, de az egyik kedvenc képem a sorozatból. :))

Fogadjátok szeretettel Zsófi és családja képeit! Szép hétvégét kívánok Nektek!
A jövő fotósa :)  

6 megjegyzés:

Zita írta...

Nagyon szuperek a képek, tündéri kislánnyal volt dolgod! :D
Várom a következő nyereményfotózáson készült képeket ;)

Dorotheaphoto írta...

Én is!:) Szupi lesz, Zita!:))

CyberMacs írta...

Húúú... Össze kellene hozni Árpival! Egy korban vannak, és ő is imád mindent, amin csak gombok vannak. :)

csilla írta...

Az az egy szem fekete fehér kép mindent visz szerintem. :) Illetve az a két piros sapis kép is irtó jó lett. Persze a többi is, de ezek a kedvenceim. :) És megállapítottam, hogy az apukájára hasonlít ez a csodakék szemű kislány. :)

Dorotheaphoto írta...

Juj, köszi!:))

Penty írta...

A rózsaszínes pólón a felirat nagyon ütős... :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...