2011. december 4., vasárnap

Paul

Tündéri családhoz mentem fotózni néhány hete. Már jó ideje terveztük a képek elkészítését, mely végül nem sokkal Paul első szülinapja előtt valósult meg.
A kisfiú nem nagyon vett rólam tudomást, jól elfoglalta magát, izgett-mozgott, kúszott-mászott, irtó aranyos volt:)) Hatalmas kék szemeire azt hiszem nem kell felhívni a figyelmet, hamarosan Ti is szembesülhettek ezzel a nem mindennapi szempárral.
Még nagyon sok boldog szülinapot kívánok ennek a gyönyörű kisfiúnak, minden jót a szüleinek és a közeledő kistesónak is! Remélem hamarosan találkozunk!:)

Klassz hetet kívánok minden kedves látogatómnak!
  
6 megjegyzés:

Flögi írta...

Ilyen hatalmas kék szemeket még sosem láttam. :-)
Én csak úgy fotózgatok, nem sok ismerettel és nagyon amatőr módon...és nagyon távol a te minőségedtől. Nagyon szeretem nézegetni a képeid és nagyon szeretnék tőled tanulni is...

Dorotheaphoto írta...

Köszönöm, nagyon örülök Neked!
Nyugodtan írj, ha bármi kérdésed lenne és azt gondolod én tudhatom rá a választ:) Fent megtalálod az e-mail címem.

Heike írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Heike írta...

Nagyon tetszenek ezek a képek. A kék szempár meg végképp. :) Köszönöm még egyszer!

Penty írta...

Jól állnak Neked ezek a gyermek és esküvői fotók, azt kell, hogy mondjam. Jó érzéked van ahhoz, hogy az emberek közti kapcsolatokat egy-egy fotóval szépen illusztráld, legyen szó anya-gyermek (vagy inkább: szülő-gyermek) kapcsolatról, vagy egy szerelmespár közti kapcsolatról. Sokszor elegendő az is, ha a képen két kéz látható, amint összefonódnak, megérintik egymást, már ez is sokat el tud mondani a két kéz tulajdonosa közti kapcsolatról... Ahogy mondani szokták: "Egy kép többet mond ezer szónál." Nos, a Te esetedben ez szerintem különösen igaz.

Délután öt óta nézegetem a blogodat egy google keresés mellékvágányaként, de még nem értem a végére. A 2012-es képek még hátravannak. Azt hiszem azok már megmaradnak holnapra.

Dorotheaphoto írta...

Ennél klasszabb dolognál szebben nem is érhetett volna véget ez a nap. Nagyon köszönöm a szavaidat! De komolyan, nekem ez irtó sokat jelent! :)
2012-esek majd csak most jönnek igazán, ami az esküvőket és jegyes fotókat illeti. Most kicsit sűrű időszakom volt, processzálok egy ideje:)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...