2011. november 3., csütörtök

Megérkezett a kék madár fióka :)

A most következő mosolygós kismama (azóta kétszeresen is anyuka:) különleges fotóalanyom, és talán számotokra is ismerős lehet a nézettségi toplista 2. helyén álló és egyben egyik kedvenc, "Kék madár" című esküvői fotós bejegyzésemből. Zsuzsiékkal baráti kapcsolatot ápolunk az előző fotózás óta és szerintem ez már így is marad.

A fotókon nagy örömömre a leendő tesó, Máté is szerepel, aki már nagyon várta a hugija érkezését. A fényképen látható mackót is csak és kizárólag neki tartogatta. Zsuzsi is megannyi szépséges dologgal várta kislánya érkezését, a képeket látható legtöbb kreatív tárgyakat (beleértve zsepitartó babát és azt a csodás szalagfüggönyt is) mind-mind Ő készítette.

Zsuzsiékkal Hanna érkezése előtt nem sokkal találkoztunk, hogy készítsünk pár kismamafotót Róluk:) A szokásos jó hangulat és az egy hullámhossz ismét csak megvolt, számomra a legnagyobb öröm, hogy igazi színes, vidám, szeretnivaló, avagy amolyan igazán "Zsuzsis" képek születtek, melyekből Nektek is megmutatok párat.

Hanna azóta épen és egészségesen megérkezett, mindannyian jól vannak, én pedig alig várom már, hogy ezt a saját szemeimmel is lássam!:)  
 


3 megjegyzés:

Andrea írta...

Természetesek, mégis varázslatosak a képek.
Különösen kedvencem a harmadi, nagyon megkapó számomra... :)
De mind-mind az!

Irigylem az anyuka ügyességét, az általa készített "dolgok" igazán tetszenek.

Végül, de legfőképpen: gratulálok Hanna érkezéséhez!!! Sok-sok boldogságot kívánok! :)

Andrea írta...

Természetesen a 3. képet említettem... :)

Dorotheaphoto írta...

Köszi! :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...