2011. október 11., kedd

Szilvi és Bálint - Esküvő három felvonásban - nyár

A következő sorozat több szempontból is különleges lesz. Egyik oka, hogy a szereplők nagyon közeli barátaim, akiknek a képekkel szerettem volna nagy örömet okozni. Ez a felállás azért fokozott koncentrációt igényel, ami nekem annyira sikerült, hogy a csoportképbe is elfelejtettem beállni, ergo sajnos megint a fotós énem győzedelmeskedett.:))
Azért egy-két képen fellelhető vagyok, melyeket ezúton is nagyon köszönök az esemény videós szakemberének, Horányi-Névy Andrásnak! :)

Amint azt majd látjátok, a képek első fele még júniusban készült, hogy a régóta dédelgetett pipacsmezős képek esküvő témában is megszülethessenek. (Korábban Szilvi tesójának terhességekor már jártunk errefelé;)
Az esküvő első felvonása egyik kedvenc helyükön, Törökországban zajlott szűk családi körben, melyen én sajnos nem lehettem ott. 
A sorozatom második, az ő beöltözésük harmadik felvonása pedig az augusztusi Budapesten, a család és barátok számára megrendezett polgári szertartás és buli napján készült.

Nehéz a képekhez bármi egyebet fűzni azon felül, hogy legjobb tudásom szerint igyekeztem megörökíteni ezeket a szép és meghatározó pillanatokat, azt remélve, hogy Szilvi, Bálint és családjaik majd sok év múlva is mosolyogva, neadjisten könnyes szemmel nézegetik meg őket.:)


3 megjegyzés:

TiSza írta...

Remek képek, nagyon jó sorozat! Igazi profi munka, gratulálok!

Izabella és Balázs írta...

Gyönyörűek a képek!És a pár is nagyon bájos. :-)

csilla írta...

Hát ez megint állati jó sorozat lett. Gratulálok (meg az ifjú párnak is)! :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...