2011. június 19., vasárnap

Lili és Zalán

Amint azt bizonyára észrevettétek, a blogom egy apró fejlesztésen esett át, mely által a képek végre nagyobb méretben láthatók, és egy helyes kis képvetítés is mozgalmasabbá teszi a fizimiskáját:)
Utóbbi megszületéséért hálás köszönettel tartozom Méhn Nikinek! Újabb ékes példája ez a hazai fotósok összetartásának. Aki ismer tudja, hogy ehhez én is hasonlóan állok. Köszi még egyszer a közvetett segítséget, Niki!:)

 ***

A következő sorozathoz kapcsolódik, hogy a képeket is fellelhető, immáron kétgyermekes házaspár voltak a legelsők, akiket valaha - egy akkor még kölcsönbe kapott - digitális tükörreflexes géppel lencsevégre kaptam. Egy közösségi fórumon talált rám Kata, ahol észrevette a bejegyzésem, miszerint szívesen fotóznék vállalkozó szelleműeket gyakorlásként. Örömmel jelentkezett pár közös képre férjével Attilával. Vicces volt most náluk látni az egyik akkor készült fotót. :)
Azóta évek teltek el. Találkoztunk, amikor Lilit várta, majd amikor megszületett, és azután csak most, hogy Zalánnal kiegészülve is készítsünk a családi albumba pár új képet.:)

Lili vidáman mesélte a kis dolgait mikor a délutáni alvásból felébredve meglátott, pici Zalán kicsit meg volt szeppenve az érkezésemkor, de a végére szépen feloldódott, már nem nagyon vett rólam tudomást. Lementünk a közeli parkba, ahonnan sajnos a megérkező zápor visszazavart bennünket a lakásba, így itt folytattam a fotózást.
Most is nagyon jól éreztem magam velük, a készült képekből néhányat meg is mutatok.

Klassz hetet kívánok mindenkinek!


7 megjegyzés:

juice írta...

nagyon jó lett, én is pont ezen gondolkozom mostanság, hogy a képeket nagyobb méretben szeretném látni a blogomon, mert a rákattintásos módszerre nem mindenki ér rá, úh. ideje lépni nekem is :)

Dorotheaphoto írta...

Annyi volt az egész sokszori sikertelen xml-átírás után, hogy template-et cseréltem. Ez kicsit jobban konfigurálható. Nem is értem miért nem mertem előbb meglépni.
Köszi, Gabi, hogy bekukkantottál!

TiSza írta...

Jó lett a blog. És nagyon jók a fotók!

Dorotheaphoto írta...

Nagyon köszönöm, örülök, hogy benéztél! :)

Andrea írta...

Ezt a bejegyzést én miért nem láttam még?!!!
Ez valahogy extrán tetszik (ismét).
Teljesen természetes képek, imádat. De komolyan! :)

Dorotheaphoto írta...

Sajna eltűntek a hivatkozások jobb oldalról és még nem volt időn újraépíteni őket, lehet ezért nem láttad.
Tündér vagy, mindig úgy örülök, ha írsz!:)

Dorotheaphoto írta...

Sajna eltűntek a hivatkozások jobb oldalról és még nem volt időn újraépíteni őket, lehet ezért nem láttad.
Tündér vagy, mindig úgy örülök, ha írsz!:)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...