2010. december 30., csütörtök

Novemberi napsütés

Az idei év utolsó fotózása kívánkozik még a sorba, ha már ilyen szépen feltöltöttem mindből, akkor miért épp ez a sorozat maradna ki még az évet összefoglaló diaporáma előtt?:) Az év végi rohanásban most jutottam el a bejegyzés megírásáig.

2010. november 13-án valami hihetetlen tél eleji tavaszba csöppentünk. Hét ágra sütött a Nap, érdekes volt, ahogy az őszi és már hideg téli fények keveredtek, arról nem is beszélve, hogy 20 fok volt. Mondhat akárki akármit, de abban biztos vagyok, hogy a jó hangulatú fotózáshoz ez is nagyban hozzájárult, a fennmaradó részt természetesen a kedves pár tette hozzá. Tomomiék két év itt tartózkodás után, immáron hármasban térnek haza Japánba, de Budapest annyira hozzájuk nőtt, hogy egy darabkát haza akartak vinni belőle.
Az esküvőt már évekkel ezelőtt megtartották, de a fotózás akkor elmaradt. Gondoltak hát egyet és megszervezték utólag. Beöltöztek, ráhangolódtak és velem kiegészülve útra keltek a számukra olyannyira kedves Vár alja - Lánchíd - Bazilika tengely mentén. :) Minden flottul ment, a képek pedig elmondásuk szerint beváltották a hozzájuk fűzött reményeket.

Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek és a hamarosan megszülető kislányotoknak! Örülök, hogy megismertelek Benneteket!:)

Jöjjenek a képek!

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 11 megjegyzés:

szamina írta...

..én csak laikusként tudok neked, Dóri gratulálni, de azt elismeréssel teszem! :)

Dorotheaphoto írta...

De aranyos vagy, nagyon köszönöm! :)

csilla írta...

nagyon nagyon szép képek!

Cunder írta...

Nagyon megy ez neked! Szép fotók! Gratulálok!

vokod írta...

Nagyon hangulatos fotók! Szépek, tetszenek.

Dorotheaphoto írta...

Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm, hogy benéztetek!

kata (ribizlifoto) írta...

perfection! :*

Dorotheaphoto írta...

Cukker vagy, Kata! Puszaa:)

Teuvo Vehkalahti írta...

Kyllä näytää Pentax kamera tekevän hyvälaatuisia valokuvia. Minulla on kaikki käyttö kamerat Nikon D1 H.Näin blogejen kautta on hieno tutustua muiden maiden kulttuurin ja ihmisiin sekä luontoon. Tule sinäkin katsomaan Teuvon kuvat blogi ja kerro kaikille sinun kavereillesi, miksi kannattaa käydä katsomassa Teuvon kuvat blogi. Samalla saadaan teidän maanne lippu nousemaan korkeammlle minun blogissa. Oikein hyvää tätä kuluvaa vuotta 2011!!!!
Teuvo Finland

TheOry írta...

A második kép nagyon tetszik. Grat!

Dorotheaphoto írta...

Ennek igazán örülök! Köszi!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...