2010. november 16., kedd

Salamon-torony

Egy gyönyörű októberi napra esett Adriék esküvője. Hihetetlen szerencse, talán az előző hétvégéhez tudnám hasonlítani. Kimondottan kellemes helyszínen, Visegrádon a Salamon-torony környékén zajlottak az események. A szép idő és ez a varázslatos helyszín sokat adott a képekhez.

Következzen egy kis ízelítő 2010 utolsó előtti esküvői portrésorozatából. Az utolsó több szempontból is különleges volt. Remélem hamarosan bemutathatom itt a blogomban. A két sorozat között még új babafotókat is láthattok.:)

Jó nézegetést, a kedves párnak és kislányuknak pedig nagyon sok boldogságot és minden jót kívánok! Köszönöm a bizalmatokat!:)    
5 megjegyzés:

Kőrösi Mercédesz írta...

Szia Dóra, szépek a montázsaid is, de most a hátulról sétálós nagyon tetszik - a sejtelmesebb hangulata miatt:)

Cunder írta...

Szia Dóra! Nekem is nagyon tetszenek a montázsok, viszont nekem a 10-20-szal készült fotók tetszenek jobban! Gratulálok a szép munkádhoz és tényleg szép volt az idő is!

matraidavid írta...

10-20-al brutál képeket lőttél! Tetszenek nagyon! Király vagy mint mindig!

David Beres írta...

Szia Dóri,
nem akarod nagyobbra állítani a blogon a képeket, mert ezek a mütyür méretek nem adják vissza annyira a fotók klassz minőségét. Ok, tudom rá lehet kattintani és akkor eredeti méret lesz, de azt meg nem lehet tovább léptetni. Szóval a lusták nevében szólnék csak :D

Dorotheaphoto írta...

Köszi mindenkinek! :)

Dave, jaj, dehogynem, én is utálom, de képtelen vagyok úgy eszkábálni a blgot, hogy a középső rész szélesebb lehessen, hogy jobban kiférjenek a képek. Kéne egy rendesen perszonalizálható blog. A kódban nyúlkáltam, de csak szétesett az egész. Mert a közepe ugyan szélesebb lett, de a szélei kinyiffantak.

Valaki tipp?

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...