2010. augusztus 23., hétfő

Ádám, avagy a legkisebb oroszlán a falkában :)

Annak ellenére, hogy nem vagyok az a nagy horoszkóp-bújó, ezzel a kedves, egy népszerű közösségi oldalon látott kommentből lopott címmel kezdem bejegyzésem:)

Bárcsak sokszor számolhatnék be ilyen örömről, mely legközelebbi baráti körömben esett. Ádám megérkezett, és most már képekkel is tudom ezt a nem mindennapi hírt igazolni.

Életemben először láttam 1 napos babát. Semmihez nem fogható az a felfoghatatlan érzés, amit ez jelentett. Hitetlenkedéssel kever csodálatot éreztem. Nőtársaim biztos azonnal megértik miért.

Egy új kis élet indult el, ahogy az a picur végre meglátta az első napfelkeltét. Ottlétünkkor végig azon volt, hogy a tüdeje minél erősebb legyen rövid időn belül, bár ez engem különösebben nem zavart.:)))

Sajnos az egyetlen, távoli ablakkal rendelkező szobában kora este a fényforrást már inkább csak a kb. 4 méter magasan pislákoló lámpa, majd a később becsatlakozó fali lámpa jelentette, és ugye kisbabát nem vakuzunk szembe, szóval azzal próbáltam gazdálkodni, amim ott volt: hű társam az 50/1.4-es és a Pentax.

Mutatom a tőlem megszokott mozaikokat az első találkozáson készült képekkel.

Talán ezek most inkább a baba közvetlen környezetében élők első reakcióit hivatottak dokumentálni, nem csak a kisbaba különböző alkotórészeinek bemutatását. Imádom Szilvi barátnőm, a nagynéni arckifejezését az első lesifotón. Ezzel képben összesűrítettem mind azt a több hónapos izgatott várakozást, amiben élt, ahogy Verát végigkísérte a kilenc hónapon. Vagy az apuka elégedett mosolya és Dorka, öcsikéjének adott búcsúpuszija is olyan aranyos pillanat...:)

Remélem a következő alkalommal részletgazdagabban tudom Ádit is bemutatni, megörökíteni. Mindezt majd az új otthonában, ahol minden bizonnyal jobbak lesznek a fényviszonyok.

Jut eszembe kíváncsi vagyok, hogy az a fotós srác, aki a folyosó homályában fotózott egy kórházi babaágyban kitolt gyermeket mire jutott. :)

Hamarosan ismét találkozunk!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...