2010. július 4., vasárnap

Üdv itt, Vencel!

Jó barátainkhoz 6 hete megérkezett a gólya, és egy csodás kisfiút pottyantott le náluk, Vencelt.
Naná, hogy az első találkozásra nem érkeztem a gépem nélkül, már alig vártam. Minden elképzelésünket felülmúlta ez a pöttöm. Nehéz erre az érzésre megfelelő szót találni.
Azt hiszem a képek átadják azt a meghittséget, ami körbelengte ezt az estét. Biztos, hogy hamarosan lesz a sorozatnak folytatása.
Most nagy munkában vagyok, hirtelen fog sok mindennel frissülni a blogom, de ezt muszáj most azonnal megosztanom veletek. Engem ugyanis teljesen elvarázsolt...
Fogadjátok szeretettel a mozaikokat, és a végén egy kis klipet a kedvenc képeimből az első találkozásról. Folyt. köv. hamarosan!

Klassz hetet kívánok mindenkinek!


Egy kis klip a végére:


3 megjegyzés:

Emiii. írta...

Szia! :)

Ezek a babás fotók gyönyörűek! Nagyon jól érezteti a kisbaba finom, puha vonásait. Úgyhogy gratulálok. Pár napja találtam a blogodra, de már is elvarázsoltak a képek :) Jómagam is szeretek fotózni, de még hobbi szinten. Meg még fiatal vagyok (13 éves) Nekem is van egy fotós blogom, ha lesz kedved, megnézheted:
www.emokephotos.blogspot.com

További szép napot, és jó fotózást!

Nagy-Bán Kitti írta...

Nagyon szépek a fotóis!! Szeretném- többek közt- Neked átadni a díjat, melyet a blogomért kaptam :)

Dorotheaphoto írta...

Köszi, hogy benéztél és a kedvességed, a díjat pedig biztos méltán kaptad, tartsd meg nyugodtan, hátha egyszer majd kapok sajátot - kicsi az esély rá :))

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...