2010. május 10., hétfő

Indulás 2010!

Ahogy elnézem szégyenletesen régen frissítettem a blogomat. ennek több oka is van, melyek sokkal inkább jók, mint rosszak.

A mostani bejegyzés apropóját, egy kellemes április végi esküvő adta, mellyel számomra is elindult az ehhez hasonló rendezvények időszaka. A szezon szót direkt nem használom, mert valamennyire pejoratív értelemmel bír számomra, olyan futószalag hatású... azt pedig én szeretném a továbbiakban is elkerülni.:))

Egy szó, mint száz egy nagyon színes, vidám társaság hívott Budafokra meglepetésnek, élő nászajándékként.:) Olyannyira meglepetés voltam, hogy a menyasszony szó szerint az utolsó pillanatban tudta meg, hogy jelen vagyok az eseményen.

Nagy szerencséjükre kifogtak egy esős napok által ölelt gyönyörű napsütéses, meleg szombatot. A képeket elnézve, azok akár nyáron is készülhettek volna. Ahogy látjátok majd, a gesztenyefák óriási, csodás zöld leveleit még mindig imádom a képekbe komponálni, egyszerűen nem tudom megunni őket.

Itt jut eszembe, hogy a héten talán lesz egy szusszanásnyi időm a hétvégi esküvő előtt és készítek az eddigi esküvőfotós termésből egy diavetítést, hátha valaki örömmel végiskubizná:)

Akkor jöjjenek az aktuális bemutató mozaikok.

Mindenkinek szép májust  és tartalmas fotós és egyéb kikapcsolódást kívánok!:)

4 megjegyzés:

Méhn Niki írta...

Háát, nagyon szuper vagy! :)
Gyönyörű képek! Én várom a diavetítést! :))

Én szombaton voltam idén először, de olllyan csúnya időnk volt... :(( Fekete volt az ég.

Fejes Csaba írta...

Dóri,igazán szépek ezek a képek... és való igaz, a gesztenyefák levelei nagyon feldobják a képeket. Jöjjön a dia! Ügyeske vagy.

Unknown írta...

Életre szóló emlék és nagyon szép meglepetés volt! :) Csak ajánlani tudom. (Nem csak házasulandóknak.) :)

Dorotheaphoto írta...

Juj, de örülök Neked, Zsuzsi, nagyon köszi! A Tőletek jött hasonló szavaknál semmi nem esik jobban!:)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...