2010. január 6., szerda

A boldogság riksán érkezik

Különös esküvőn jártunk Yeti fotós pajtással december idusán.

A szertartásban semmi különleges nem volt, talán csak, hogy gyorsan lezajlott. Sokan zsúfolódtak a Gellért házasságkötő terembe. A feladat nem volt számomra megszokott. Yeti Peti megtisztelt azzal, hogy elhívott - a pár kérésére: a közönséget fotózni.:) Tehát én az esemény nagy részében háttal voltam a történéseknek. Néha megfordultam, de sok esélyem nem volt, a nagy számú önjelölt fotóskolléga mellett. Legalább jó fényeik voltak (ahogy a közönségből vakuval fotózó rokonoknak is), ugyanis a világításról jó előre gondoskodtunk. :))) A lensbaby-m első bevetése volt ez és nagyon jól vizsgázott.

A polgári szertartás után a Kopaszi gát felé vettük az irányt. Szó szerint nem volt zökkenőmentes az út, ugye, Peti? :)
Itt riksások vették fel a szűkebb násznépet, majd tettek egy kört velük a területen. Még minket is elvittek egy darabon nem semmi manőverekkel gazdagítva az élményt.:)

Szerény saccom szerint mínusz 10-12 fok lehetett a gátnál. Egy biztonsági őr próbált belénk kötni kicsit, de meggyőztem, hogy minden a legnagyobb rendben megy, nem az épületkomplexumot, hanem a párt és annak tartozékait fotózzuk.:)

Apropó tartozékok. Az újdonsült férj - mit ad az ég - épp a szembe parton található telepen mérnökösködik. Kollégái nem mindennapi ajándékkal kedveskedtek neki. Mesélték előre, de nem hittem, hogy ennyire komoly lesz:) Ugyanis a Kopaszi gáton a parton állva tökéletesen látszott a túlpartról egy hatalmas darukból kirakott szívalak!:))) Yeti képein látszik, majd belinkelem ide, érdemes megnézni.:) Csak panorámaként tudta a párt és a díszletet is egy képbe zsúfolni.:)

Néhány portréra ott maradtam még velük, ennek eredményét láthatjátok a következő mozaikokon.

Jó nézegetést és nagyon boldog új évet minden kedves olvasómnak, barátomnak!

7 megjegyzés:

Zsákai Péter írta...

A riksás képek különösen tetszenek. Általában nem nagyon szokott érdekelni mások esküvői fotója, de azt látom, hogy nagyon szép munka! ;)

Névtelen írta...

Finom tónusok, igényes munka!

juice írta...

háháhá ez nagyon jófej közlekedési mód egy esküvőre (képek szépek mint mindig)

Dorotheaphoto írta...

Köszi, Gabi és yetican! :)
Igen, az a riksázás irtó jó volt. A végén értem jött Bálint és még vele is elvittek egy kisebb körre.:)) Nagyon élveztük a zimankó ellenére is:) Ott valahogy nem volt hideg...

CyberMacs írta...

Jók a képek. :)
Várjuk a darus szívecskét is. :)

Olyan velem is előfordult már többször is, hogy rám szólt a biztonsági őr, mert az épület magántulajdon, ezért nem fotózhatom...

Staris* írta...

gyönyörűek!!!

Most látom mennyi felszerelésed van! Mennyi ideig gyűjtötted őket?

Névtelen írta...

Aztaaa... nem gondoltam , hogy valahogy a blogodra tévedek, és ahogy olvasgatom, nézelődök....egyszercsak ismerős képeket látok, vagyis helyzetet. Akkor ugrik be, hogy amikor a párt fotóztátok mi épp akkor sétáltunk ott a barátainkal és a gyerekekkel. Lehet emlékszel is ránk, mert a lányok( akkor 5 évesek) sokáig ácsorogtak körülöttetek és nézték (ahogy ők mondták) a gyönyörüséges menyasszonyt. Magam is csináltam rólatok vagyis a téli esküvő fotózásrol néhány képet, ami most jó lenne ide betüzni werk fotónak, de aztán valamiért töröltem.
Nagyon jók a képeid, a flickr-en is megnéztem őket. További szép fényeket, Üdv Zsolt, Edit és Lea

Itt pedig az én képeim

http://www.flickr.com/photos/nautilus7308/

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...