2009. november 26., csütörtök

Nagyvárosi rock & roll

Amindenit, de régen került ide bármi is... Kicsit távol tartottak a blogírástól a mindennapok. Sokszor kértem volna még a 24 mellé plusz 2-3 órát. Az már bőven elég lett volna.
Amit most szúrok ide be időrendben ugyan nem helytálló, de sebaj, mert természetes, hogy most az aktualitások foglalkoztatnak, azok körül forog a világ. Még egy szeptember végi esküvőfotózás képeivel lógok, de ők is hamarosan kikerülnek majd.

Ami most következik az egy számomra új terület megismerése. Bandafotózás. Ráadásul egy rockbandáé. A Renegát együttes, szlogenjük szerint nagyvárosi rock & roll-t játszik. A hamarosan megújuló honlapjukra készítettünk az új dobossal frissült csapatról fotókat. A banda februárban előzenekarként turnéra indul.

Helyszínnek az 56-os emlékművet választottuk, ami amiatt is volt épp aktuális választás, hogy október 25-én volt a fotózás és kerülgethettük a koszorúkat. :) A helyszínt már régen kiszúrtam, kivitelezőkén édesapám is részt vett az építés műszaki ellenőrzésében, így nekem ezért is kedves ez a hely, amellett, hogy meglátjátok, különleges hangulata van a váltakozó rozsdás és acél színű oszlopoknak. Igyekeztem a perspektívát előtérbe helyezni, persze annyira csak, hogy a srácok ne kerüljenek háttérbe.

Szabi, az egyik gitáros, sosem volt ex-munkatársam, azaz ha nem ment volna el a cégtől, még ma is az lenne, csak mindezt még azelőtt tette, mielőtt én odakerültem. Remélem kellőképp összekavartam mindenkit.:)) Szóval Szabi kért fel erre a nemes feladatra, vele egyeztettük le a koncepciót, ami persze szépen alakult a fotózás során. Jó volt velük dolgozni, oldottak, vidámak és viccesek voltak. Gyönyörű időnk volt, ami nagy szerencse, mert az előző napokban még jócskán télikabátban mászkáltam, de ott pólóban tudtam fotózni végig, ez által mindez sokkal kényelmesebb volt.

Eleget meséltem, jöjjön egy-két mozaik.
A Renegát együttes:


Szabi - gitár:

Tamás - gitár:

Feri - ének, basszusgitár:

Norbi - dobok:

7 megjegyzés:

juice írta...

elégedettek lehetnek, szuper összeállítás!

Pihe írta...

Szuper képek lettek! Az 56-os tér, úgy látom, népszerű bandafotózós hely. :o) És ne tessék elfelejteni újra a blogot. :o)

Méhn Niki írta...

kemény csávók! :D
nekem is nagyon tetszenek! :)

G@besz írta...

Pöpec.
Annyira hogy nagyon!:D:D
Remélem egyszer fölnövök Hozzátok NAGY Pentaxosokhoz!:D:D

Egy kis Pentaxos voltam..:D:D

Dorotheaphoto írta...

Köszi mindenkinek,aki benézett!

Hát, Pihe, van ebben a helyszínben még sok kiaknázatlan lehetőség!:) Igyekszem nem elhanyagolni a blogocskámat mostantól.:)

G@besz, Te meg miről beszéééész?:) Szerintem az embernek magához kell elsősorban felnőnie. Legalábbis nálam így van, és mondhatnám, hogy még eléggé gyerekcipőben tipegek.
ÉÉÉÉS a legfontosabb intelmem: MINDEN PETAXOS NAGY!!! Ezt jól vésd az eszedbe!:))

Dorotheaphoto írta...

Niki, szerezzek autogramot?:))))

Zsákai Péter írta...

ügyes vagy! főleg az első 2x4 kép tetszik. gratulálok!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...