2009. szeptember 13., vasárnap

Nyomot hagyok...

Sziasztok!

Most kicsit nagyobb kedvvel teszek ki képeket, és nem utolsó sorban ismét leadtam egy adag fotót, és kaptam hozzájárulást, így hát teszek még ki pár képecskét mutatóba. Kicsit már kezd kialakulni a stílusom, éppen ezért jó, hogy a fotóstársaké meg merőben eltér és teljesen jól kiegészítjük egymást.

Első fotókönyvünk is elkészült, irtó klassz lett. Egy olyan technológiával kötő úriembert találtunk egy egyszerű véletlen folytán, akinek a kezei közül olyan könyvek kerülnek ki, amelyeknek még a középső oldala is teljesen síkban nyitható, így a képek vágása, elosztása majdhogynem mindegy, mert a képek akkor is élvezhetőek maradnak, ha épp a könyv gerincvonalába esnek. Nagyon elégedettek voltunk az eredménnyel. Mivel egyedi album készült, Dávid jó egy napjába került, hogy ne legyen unalmas és illeszkedjen a párból általunk megismert képbe.

Róluk is ejtenék pár szót, mert valóságos élményt jelentett a fotózásuk:)Hihetetlen kedvesek és lazák voltak amellett, hogy teljesen egyenrangú vendégként kezeltek bennünket is, és folyamatosan odajöttek, hogy megkérdezzék, hogy nem szenvedünk-e semmiben hiányt, hogy érezzük magunka, és, hogy mennyire örülnek, hogy itt vagyunk. Lehet, hogy ez a nyugati mentalitásukból is eredt, mert hosszú ideje külföldön dolgoznak, de ez semmit sem változtat a tényen, hogy nagyon jól éreztük magunkat; mind az esküvőn, mind pedig a képek/albumok átadásakor jókat röhögcséltünk.

Íme pár fotó is:


***


Kicsit más téma, hogy ma a Lurdy házban jártunk egy cicakiállításon, ahol sikerült találkoznom egy macskamagazin szerkesztőjével. Ő volt, aki meghívott ide, és ő volt, aki anno megkeresett, hogy közölnék néhány cicafotómat. A következő lapban is lesz pár, ha minden igaz. Horika modellkarrierbe kezd:) Szeptember végén pedig sokak unszolására megyünk egy cicaszépségversenyre Gödöllőre... ha nagyon nem fogja élvezni akkor ez lesz az első és utolsó, de ki tudja.:)

Mindenkinek nagyon klassz hetet kívánok!3 megjegyzés:

kata (ribizlifoto) írta...

Dóri! ... nem találok szavakat!!! Gyönyörű képek, eszetlenül szépek!!!

Horikának pedig sikeres modell-karriert kívánok! ;)

Puszi!!!
K.

kata (ribizlifoto) írta...

nem utolsó sorban életem legeslegelső esküvő-fotózására készülök, néhány héten belül lesz (csak "beállított" képek). őrült kíváncsi vagyok, ez szerintem amennyire könnyednek látszik, éppen annyira nem az! :)
ugye?
(legalábbis elsőre tuti...)

Unknown írta...

szia. nagyon gyönyörűek ezek a képek

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...