2009. szeptember 3., csütörtök

Restart.

Sziasztok!


Egy kis ideig távol voltam ismét a világhálón való léttől, de visszatértem. Ezt a kis címet az ARC idei mottójából loptam, ami újrakezdésről hirtelen újratervezésre változott. Igen, szükség van rá. Szerintem sokunk életében volt már olyan pillanat, amikor így érez. Nálam az a helyzet, hogy hirtelen annyi ötletem támadt, hogy nem tudom hova kapjak, és akkor a napi rutinon még túl sem vagyok:)

Lényeg a lényeg, van pár új esküvőfotócska készen és még lesz is, szóval nincs egyelőre megállás ősz végéig, de nem bánom. Az igazságot még magamnak is csak halkan merem bevallani, hogy kezdem megkedvelni ezt a "műfajt", pedig fizikailag egyre kevésbé viselem jól. Az utómunkával jól elvagyok és élvezem mikor a végén a kis tipikus mozaikjaimból egy új, remélhetőleg boldog élet rajtköve áll össze. Nem tagadom, hogy néha engem is kiráz a hideg egy-egy esküvői diaporámám végső csekkolásakor, de a hatást éppen ilyen érző embereken kell lemérni, hehe. :)

Rizsa helyett jöjjön az új képek első köre. 
 (Fél órája variálom a balra igazítást és a sorkizárást :D - nc. Utóbbi nyert.)

13 megjegyzés:

Fejes Csaba írta...

Dóri ezek nagyon szuper fotók.. Jó Neked hogy "hasznosan" töltöd szabadidőd.. bizony most is rájöttem hogy sokat kell tanulnom még.. Ügyes vagy,jól állnak ezek az esküvői dolgok Neked :)

juice írta...

nagyon jól elkapod a lényeget, meg a hangulatot, mindegyik kocka nagyon tetszik :)

Dorotheaphoto írta...

Köszi, hogy benéztetek, nagyon örülök annak, amit írtatok!
Csabi gyere és adok leckéket, na jó udom, hogy nincs rászükséged, csak már nem tudom, hogy csalogassalak el felénk:( Horika is már lassan nősül és Te még nem is láttad... épp itt vannak a csajok üdvözölnek! :)

G@besz írta...

Jóság!:D
Az esküvői fotókhoz szerintem vagy van szeme valakinek, vagy nincs....na én vagyok a nincs kategória, és úgylátom Te vagy Dóri a vanszeme kategória!!
Mindenféle hátsó szándék nélkül, mutatok egy linket!
Ez a srác földim, és megkockáztatom, hogy ma magyarországon bennevan a top5 esküvőifotósban!

http://www.photokelemen.com/

Dorotheaphoto írta...

Köszi szépen!

Tényleg van jó néhány lélegzetelállító kép, de nekem az egyéb témájú képei jobban megérintettek, mint az esküvői képek. Ha azokat nem látom, akkor csak simán tetszettek volna a képei, meglátásai, vágásai, de ami szintén nagyon sokat ad hozzájuk az az utómunka. :)

Betehetem hozzá én is a linkem? :P

Névtelen írta...

Gabesz finoman szólva is túloz , de kedves :)Szép napot !
Kelemen József www.photokelemen.com

Dorotheaphoto írta...

Örültem volna akkor már, ha pár szót a képekhez is szólsz.
Köszi a linked újra, kitettem az ajánlóba.

Kelemen József írta...

A "megmondás" helyett= Inkább stílusos mint divatos legyen a fotós ,teli lelkesedéssel és kísérletező kedvel . A kialakuló stílusodra el kezdenek képaláírás nélkül is ráismerni , a divat direkt követése felejtős, de ha már van stílusod bátran csipegethetsz belőle ízlésedre kedvedre. A képeid egyértelműen ígéretesek.. :)
Üdv
Józsi

Dorotheaphoto írta...

Lelkesedésből és kísérletező kedvből nincs hiány úgy érzem. Egyre jobban élvezem is, rá kellett hangolódni az biztos. Köszönöm, hogy írtál!

enlennek írta...

Szia Dóri!
Utómunkából már régen is jó voltál, most meg még jobb :)
Örülök az sz-3 mozaikon a félig rohadó (na jó, elszáradó) levélnek... Hogy nem habostorta, ugyebár

Dorotheaphoto írta...

Hello! Örülök, ha találtál benne Neked tetsző motívumot! Csak nem tapasztalat?:P
Örültem Neked, Marci! :)

molamoni írta...

Annyira kellemesek ezek a fotók, bennük van az a báj, ami mindenképp kell ehhez a témához, nem csak tudósítasz, ezek szép képek, a megrendelők biztos nagyon boldogok.
A mozaik elrendezés is nagyon tetszik, többet mond mint egy szóló kép. Gratu

"molamoni"

Dorotheaphoto írta...

Köszi, Móni! Nagyon kedves vagy és nagyon örülök, hogy így látod.
A mozaikok itt csak a bemutatást szolgálják, és a hangulatot hivatottak átadni, némelyik kép egész más teljes valójában. :)
Örültem Neked!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...